EeroSuominen1 Nosce te ipsum

Kaikki blogit puheenaiheesta Median vaikutus kansalaisiin

Leimasiko Enbuske Auerin syylliseksi?

Tuomas Enbusken haastattelu SuomiAreenassa todisti, kuinka hurja valta medialla on. Toimittaja kertoi keskustelutuokion alussa seuranneensa uutisointia vuosien aikana tarkasti – ja olleensa vakuuttunut Auerin syyllisyydestä Jukka S. Lahden surmaan.  

En niele sitä, kun toimittaja sanoo oman näkemyksensä syyllisyydestä julkisesti. Varsin leimaavaa, varsinkin kun oikeusprosessin tuomio on päinvastainen. Ja varsinkin, kun Enbusken näkemys perustuu pelkkään uutisointiin.

 

HS ja YLE ovat poliittisia voimatekijöitä ja uhka demokratialle

Miksi? Siksi, että nämä mediajätit käyttävät todellisuudessa äärettömän suurta poliittista valtaa ja pystyvät vaikuttamaan merkittävällä tavalla äänestäjien mielipiteisiin, mutta ilman poliittisen vaikuttajan leimaa. Ne ovat muka ”riippumattomia” ja puolueettomia toimijoita, vaikka todellisuudessa niillä on ihan selvät poliittiset motiivit ja linjaukset. Ja näitä poliittisia teemoja myydään sitten kansalle verhoiltuna objektiivisen toimittajan valeasuun.

Kansaedustajat median valtaisan painostusoperaation kohteena

Eduskunta on turbulenssissa. Avioliittolain muuttamisesta äänestetään perjantaina. Voi olla, ettemme ole koskaan aikaisemmin Suomen historiassa nähneet vastaavaa kansanedustajiin kohdistuvaa manipulointioperaatiota, kuin nyt näemme. Media saarnaa sukupuolineutraalin avioliittolain erinomaisuutta, josta on yhdenvertaisuus ja tasa-arvo kaukana. Muut näkemykset vaietaan. Muita näkemyksiä halveksitaan. Nykyistä avioliittolakia kannattavat kansanedustajat, on leimattu sivistymättömiksi, ymmärtämättömiksi, taantuneiksi ja ihmisoikeuksien vastustajiksi.

EU-tuet ja työllisyys

Lienenkö tullut vanhaksi, kun miltei joka aamu löydän lehdessä aihetta ärtymykseen, jos ei muuta niin typerät sarjakuvat saavat sen aikaan. Tämän aamun uutisista pelottavin oli kuvaus ääri-islamistisen Isis-terroristijärjestön perustaman Lähi-idän uuden kalifaatin toiminnasta.

Luottamus Mot:iin mennyt

Tyttäreni kertoi katsoneensa joskus aiemmin MOT-ohjelman ADHD-:Sta,

hänen mukaansa ohjelmassa oli selviä asiavirheitä, ja vääristelyä, 

sanoi luottamuksen ohjelmaan menneen. 

Hän on hyvin perillä ADHD:stä ,  on tietoa ja seurannut potilaita monia vuosia. 

Kun ylilyöntejä tapahtuu, olisiko kyseisen ohjelman tekijät 

saatettava vastuuseen?

 

Mot:in  äsken nähty ohjelma uskonnolisten yhdistysten  varainkeruusta,

poiki äärimmäisen blogin, sanoija ei säästetty, ja otsikossa vaadittiin  stoppia 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä